12.3.2016 ~ No Name ~ S láskou Tour

12.3.2016 ~ No Name ~ S láskou Tour

S láskou tour

18:30 - otevření sálu

19:30 - Všichni svatí

20:20 - No Name

No Name na české a slovenské scéně působí již téměř dvacet let a dělají to s láskou, což je i případ nového alba, které je osmou studiovou nahrávkou od roku 1996, kdy se dali dohromady. Od té doby působí v nezměněné sestavě. Jejich hudební cestu nikdo nikdy ničím nevydláždil a kluci si vše museli vybojovat sami … samozřejmě za podpory svých blízkých. Kapela během své dvacetileté existence v podstatě dosáhla všeho, čeho se dá v Česku a na Slovensku dosáhnout, a stále má energie i talentu na rozdávání, což je i případ jejich aktuálního titulu ‘S Láskou’, který si navíc kapela poprvé ve své historii vydala sama na vlastní značce NN Music. Materiál z nové nahrávky zazní na chystaných koncertech a bude doplněn o největší hity sedminásobného Slávika bez hranic.

Album, na které fanoušci čekali dlouhé 4 roky, vznikalo v košickém domácím studiu Klakson, přestože ve hře byla zahraniční renomovaná nahrávací studia. Materiál je společným dílem všech šesti hudebníků, skladby vznikaly během posledního roku převážně na turné. Texty však tentokrát oproti minulosti psal nejen Igor Timko, ale i jeho bratr Ivan. Nahrávka obsahuje 10 zcela nových písní a jeden bonus. Všechny písničky nahráli NO NAME v sestavě: Igor Timko(zpěv), Dušan Timko (kytara), Ivan Timko (bicí), Roman Timko (kytara), Vilo Gutray (basa) a Zoli Sallai (klávesy). Na nahrávání se podílela řada zajímavých hostů, někteří již s kapelou v minulosti spolupracovali. Už pravidelným hostem alb skupiny je Martin Gašpar, který v několika písních nového alba ‘S Láskou’ hostuje na basovou kytaru.

„Na kapelu NO NAME se chodi kvůli hitovkam, proto je logicke, že zahrajeme všechny největši hity od ‘Ty a Tvoja Sestra’ až po ‘Čim to je’. Nejlepši zprávou je, že prvni dva singly z našeho noveho alba ‘Povedz mi’ a ‘S Laskou’ už mezi hitovky take patři. O to vic se těšime na chvili, kdy je odpalime před našimi fanoušky,” prozradil Igor Timko.

Délka akce: 120 minut
Datum lokální premiéry: 12. březen 2016

Informace o akci a jejím konání